Hovedrollen for den indbyggede bypassmotors bløde starter

1. Hovedrollen for den indbyggede bypassmotors bløde starter

Detmotor softstarterer en ny motorstart- og beskyttelsesanordning, som kombinerer kraftelektronik, mikroprocessor og automatisk styring.Det kan starte/stoppe motoren jævnt uden trin, undgå den mekaniske og elektriske påvirkning forårsaget af den traditionelle starttilstand for start af motoren såsom direkte start, stjerne-/trekantstart, autovakuumstart osv., og kan effektivt reducere startstrømmen og distributionskapacitet, for at undgå øgede kapacitetsinvesteringer.Samtidig er softstartere i LCR-E-serien integreret med strømtransformatorer og kontaktorer, så brugerne ikke behøver at tilslutte dem eksternt.

2. Funktionerne iindbygget bypass motor softstarter:

1, en række starttilstande: brugeren kan vælge strømbegrænsende start, spændingsrampestart og kan anvende programmerbar start- og startstrømgrænse i hver tilstand.For at imødekomme markens behov for at opnå den bedste starteffekt.

2. Høj pålidelighed: Den højtydende mikroprocessor digitaliserer signalet i kontrolsystemet og undgår overdreven justering af den tidligere analoge linje, for at opnå fremragende nøjagtighed og udførelseshastighed.

3, stærk anti-interferens: alle eksterne styresignaler er fotoelektrisk isolering og opsætter forskellige støjmodstandsniveauer, egnet til brug i specielle industrielle miljøer.

4, enkel justeringsmetode: Kontrolsystemet har en bred vifte af applikationer, måden at justere på er enkel og intuitiv, og den kan matche alle slags forskellige kontrolobjekter gennem forskellige funktionelle muligheder.

5, optimeret struktur: unikt kompakt intern strukturdesign, især bekvemt for brugere at integrere i det eksisterende system, for brugere at spare omkostningerne ved strømtransformer og bypass-kontaktor.

6, strømfrekvensadaptiv: strømfrekvens 50/60Hz adaptiv funktion, nem at bruge.

7, analog udgang: 4-20mA strømudgangsfunktion, nem at bruge.

8, kommunikation: I netværkskommunikationen kan 32 enheder tilsluttes.Brugere kan opnå formålet med automatisk kommunikation ved at indstille baudrate og kommunikationsadresse.Indstillingsområdet for kommunikationsadressen er 1-32, og fabriksværdien er 1. Indstillingsområde for kommunikationsbaudrate: 0, 2400;1, 4800;2, 9600;3. 19200;Fabriksværdien er 2(9600).

9, perfekt beskyttelsesfunktion: en række motorbeskyttelsesfunktioner (såsom overstrøm, input- og udgangsfasemangel, tyristorkortslutning, overophedningsbeskyttelse, lækagedetektion, elektronisk termisk overbelastning, intern kontaktorfejl, fasestrømubalance osv.) sørg for, at motoren og softstarteren i fejlen eller fejlbetjeningen ikke er beskadiget.

10. Nem vedligeholdelse: Overvågningssignalkodningssystemet bestående af 4-cifret digitalt display kan overvåge systemudstyrets arbejdstilstand 24 timer i døgnet og give hurtig fejldiagnose.


Indlægstid: 24-jul-2023